כלביא - ישכון

ממשיכים קדימה! אכלוס בית הכנסת “אחוזת הנשיא”.

דווקא בעיצומה של המלחמה שהיא מלחמה עצומה בין קודש לחול. דווקא עכשיו עם ישראל משקיע בצדקה האמיתית. בניית היהדות ובית התפילה. צדקה תציל ממוות אינה רק סיסמא. זוהי דרך חיינו. חיים לא של ניסים מקריים אלא ניסים אלוקיים המושתתים על היכולת שלנו להמשיך ולבנות ולהתקדם.

הצטרפו אלינו למאמץ האמיתי של סיום האיכלוס רגע לפני שמתחילים את עבודת הקודש פנימה.

מתכונים


מתכון בשר מספר 5


רוצים לדעת מה מברכים על בשר?! לחצו כאן

מאת: סיגל אזולאי

בשר עסיסי, ריחות של אלול בפתח, סתיו אולי מגיע, יש חשק למרק פתאום ומנה עסיסית של בשר. סיגל אזולאי חלקה איתנו מנה מנצחת ופשוטה להכנה של בשר #5. תהנו



קטגורית הכנה

בישול

זמן משוער

3 שעות

כמות מנות

8 מנות

דרגת קושי

2 (1-5)


חומרים :


גוש בשר מספר 5

4 בצלים

שיני שום

מים

פלפל שחור

מלח

א. מרק עוף

פפריקה אדומה

או א. מרק בצל

כף כוזברה קצוצה

ציוד וכלים דרושים:


סיר לבישול

סיר שטוח או סוטאז


אופן הכנה:


  1. שולקים בסיר רגיל או בסיר לחץ את גוש הבשר כאשר הוא מכוסה במים
  2. מוסיפים למים שיני שום ובצל קלוף וחתוך
  3. נותנים להתקרר, עדיף לילה לפני הבישול הסופי
  4. למחרת פורסים לפרוסות בעובי סנטימטר
  5. מטגנים בסיר שטוח או סוטאז הרבה בצל 2-3 (אפשר גם פטריות פרוסות או שלמות)
  6. מסדרים את פרוסות הבשר על הבצלים
  7. לוקחים את המים ששלקנו בהם את הבשר מסננים אותם וזה המים שמוסיפים לבשר כדי להמשיך את הבישול
  8. מוסיפים תבלינים באחת משתי האופציות הבאות
    1. פלפל שחור קצת מלח וטיפה א. מרק עוף ופפריקה אדומה
    2. או כף של אבקת מרק בצל

10. מבשלים עוד כ-40 דקות עד שהבשר נהיה רך

ואז לקראת סיום הבישול מוסיפים כף כוזברה קצוצה.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ההרשמה התבצעה וצוות הללויה ירשום את האותיות בספר עבור החיילים הגיבורים שלנו.יחד ננצח.

שימו לב!

כדי לכתוב ספר תורה וכדי להמשיך ולעמול אנו זקוקים לעזרתכם

השקיעו מספר דקות והוסיפו זכויות לעם ישראל

האתר שומר שבת