מתכונים
מתכון לטורטיה ממולאת בפרגיות
רוצים לדעת מה מברכים על טורטיה?! לחצו כאן
מאת: עידית ביטון
לא ברור אם מדובר בתוספת או בארוחה בפני עצמה, מה שבטוח שזו מנה קלה מאוד להכנה המבטיחה הרבה טעמים והנאה ואפשר להתפרע בה כמיטב הדמיון הפורה של כל אחד ואחת מכם. קבלו את הטורטיה של עידית ביטון. בתיאבון!

קטגורית הכנה
טיגון
זמן משוער
10 ד’
כמות מנות
10 יח’
דרגת קושי
1 (1-5)
חומרים להכנת המילוי:
חצי קילו פרגיות
מלח פלפל
בצל קצוץ
2 כפות סילאן
תבלין על האש
חומרים להכנת הציפוי:
חבילת טורטיות
קמח
מים
פירורי לחם
ביצה
שמן
ציוד וכלים דרושים:
מחבת
אופן ההכנה:
הכנת המילוי:
- מקפיצים את הפרגיות במחבת על מעט שמן
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
- חותכים לחתיכות דקות את הפרגיות המוקפצות
- מקפיצים את הבצל הקצוץ
- מערבבים יחד עם הפרגיות הקצוצות
- מתבלים בסילאן, תבלין על האש, מלח פלפל ומקררים
הכנת הטורטיה:
- מניחים על הטורטיה בקצה מעט מהמילוי
- סוגרים כמו שסוגרים סיגר
- מדביקים את הקצה השני בדבק שמכינים מקצת קמח ומים
- מחממים מחבת עם שמן
- מגלגלים את הטורטיה הסגורה בביצה
- מגלגלים בתוך פירורי לחם
- מטגנים עד השחמה במחבת
טיפ: מעולה להגיש עם סלט עלים ירוקים ופרוסות אבוקדו!
בתיאבון